Jeugdvoetbal

in Boutersem

Beste leden,

Op 27/04 organiseren we onze familiedag met BBQ. Op deze dag worden er tal van activiteiten georganiseerd vanaf 15h en staan de spelers/families centraal. 
Het event zal dit jaar doorgaan aan het kunstgrasveld en zal zowel in de Time out als buiten plaatsvinden (Er worden extra tenten voorzien inzake zitgelegenheid en ook de activiteiten worden zowel buiten als binnen in de sporthal gefaciliteerd).

Goed nieuws voor diegene die nog niet zijn ingeschreven...jullie kunnen zich nog steeds inschrijven via het formulier dat terug te vinden is op onze website.

http://www.boutersemutd.be/…/inschrijvingsstrook-familiedag…

Gelieve ons dit formulier aangevuld ten laatste op 20/04 te bezorgen zodat we een kwalitatieve & tijdige dienstverlening kunnen garanderen 

Graag tot dan!

Sportieve groeten,

Het Bestuur

Lentetornooi 2019

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei 2019 organiseert Boutersem United een tornooi voor de leeftijdscategorieën U10, U11, U12, U13, U15 en U17.
Inschrijven kan tot 6 april 2019 door het bijgevoegde document door te sturen naar tornooi@boutersemutd.be

Lees meer...

 

BUTD zoekt medewerkers & trainers!

Onze club is is dringend op zoek naar:

Lees meer...

Tornooi in memoriam Vital Langenaeker

Op 15/12/18 organiseerde BUTD voor de leeftijdscategorieën U6, U7, U8, en U9 de 5e editie van het indoor tornooi “In memoriam Vital Langenaeker”.

Lees meer...

Ster double pass gehaald

Beste sportvrienden,

Met fierheid kunnen we jullie meedelen dat BUTD na een objectieve evaluatie van Voetbal Vlaanderen erkend werd adhv een kwaliteitslabel.
BUTD behaalde 1 ster, wat het meest haalbare is binnen het gewestelijke niveau.

Lees meer...

Activiteiten

Geen komend evenement!

Onze hoofdsponsor

Livingstone logo boutersem

GDPR

  business 3246008 640